Rechtsbijstand

De waarborg rechtsbijstand is een standaard waarborg in de meeste verzekeringspolissen zoals een familiale, autoverzekering, brandverzekering,…

Jij wilt allicht liever ook kunnen genieten van uitgebreider waarborgen daarom adviseer ik je graag een onafhankelijke rechtsbijstandspolis.

Een rechtsbijstandsverzekering helpt u uw rechten te verdedigen en betaalt de kosten voor de verdediging van uw belangen. Ze beschermt u en uw gezin tegen de gevolgen van onverwachte juridische problemen in het leven.

Afhankelijk van de uitbreiding die je kiest in je rechtsbijstand kan je genieten van tussenkomst bij schade die u oploopt door de fout van iemand anders of een geschil over een contract, uw inkomen, een erfenis…

Waarom kiezen voor een onafhankelijke polis rechtsbijstand?

Om te kunnen rekenen op een onpartijdige oplossing bij een schadegeval of conflict. Objectief uw belangen verdedigen met de nodige inzet en betrokkenheid, daar komt het op aan.

Zo heb je geen rechtstreekse banden met andere verzekeringsmaatschappijen. Deze autonomie en zelfstandigheid is een belangrijke troef. Dit voordeel staat borg voor een objectieve en optimale verdediging van de belangen van de klant. Zo ben je beschermt tegen belangenconflicten.

Vul het formulier in om vrijblijvend een offerte aan te vragen

Laat u in vertrouwen bijstaan.

Contact

Verzekeringsmakelaar
Pieter Deprey
Populierestraat 13
9550 Sint-Lievens-Esse

M 0470 05 04 15

FSMA 116140 A
BE 0844 933 445

info@zekerpieter.be

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET PIETER