Brand- of  woonverzekering

Een brandverzekering of woonverzekering is onmiskenbaar te hebben voor één van de grootste investeringen die je allicht in je leven zal doen.

Net zoals ieder gezin anders is, is iedere woning dat ook. Daarom heb je binnen de woonverzekering verschillende mogelijkheden. Standaard omvat een woonverzekering een dekking voor het gebouw. Dat kan je uitbreiden met verschillende extra waarborgen en keuzedekkingen

EigenaaR

van een woning of appartement

Huurder

van een woning of appartement

Eigenaar van een woning of appartement

Een brandverzekering is geen verplichte verzekering als eigenaar. Hoewel hebben de meeste eigenaars een dekking voor hun gebouw én hun inhoud.

Standaard hebben alle brandverzekeringen volgende waarborgen: brand, explosie, implosie, bliksem, hagel, storm, sneeuw- of ijsdruk, botsing, natuurrampen, arbeidsconflicten en aanslagen.

Daarnaast kan je nog enkele keuzedekkingen bij verzekeren, afhankelijk welke verzekeraar deze aanbiedt zoals: diefstal en vandalisme, voertuigen in rust, onrechtstreekse verliezen, zwembad, tuin,…

Huurder van een woning of appartement

Sinds 1 januari 2019 is iedere huurder én verhuurder van een woning verplicht om zijn aansprakelijkheid als huurder voor de schade in brand en waterschade te verzekeren.

De eigenaar/verhuurder verzekert het gebouw idealiter voor alle standaard waarborgen: brand, explosie, implosie, bliksem, hagel, storm, sneeuw-of ijsdruk, botsing, natuurrampen, arbeidsconflicten en aanslagen.

De huurder kan naast zijn huurdersaansprakelijkheid ook zijn inhoud verzekeren zodat ook deze bij een gedekt schadegeval vergoed worden.

De huurder kan hiernaast ook nog enkele keuzedekkingen nemen zoals: diefstal en vandalisme, voertuigen in rust, onrechtstreekse verliezen.

Stacaravan

Een stacaravan kan afhankelijk van de maatschappij en van de leeftijd van de stacaravan in werkelijke waarde of in nieuwwaarde verzekerd worden.

Afhankelijk van de maatschappij worden de standaard waarborgen van de woningverzekering overgenomen: brand, explosie, implosie, bliksem, hagel, storm, sneeuw-of ijsdruk, botsing, natuurrampen, arbeidsconflicten en aanslagen

Of worden er specifieke voorwaarden/waarborgen voorzien voor een stacaravan.

De inhoud van de stacaravan kan ook worden opgenomen in de verzekering. Hier gelden dezelfde voorwaarden/waarborgen als voor de stacaravan afhankelijk van de maatschappij.

Vul het formulier in om vrijblijvend een offerte aan te vragen

Laat u in vertrouwen bijstaan.

Contact

Verzekeringsmakelaar
Pieter Deprey
Populierestraat 13
9550 Sint-Lievens-Esse

M 0470 05 04 15

FSMA 116140 A
BE 0844 933 445

info@zekerpieter.be

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET PIETER