Verzekering Mobilhome

Ook op reis wil je natuurlijk goed verzekerd zijn voor je lichamelijke- of materiële schade, daarom kan je ook voor je mobilhome volgende waarborgen kiezen.

Voor je mobilhome helpen we jou graag verder met een offerte op maat

Burgerlijke aansprakelijkheid (BA)

Dit is het wettelijk verplichte stuk van de autoverzekering. Zonder deze verzekering mag je niet de weg op. De BA-verzekering vergoedt de schade die jij bij iemand anders toebrengt. Dit kan zowel materiële als lichamelijke schade zijn.

Omniumverzekering

De BA-verzekering dekt de schade die jij bij iemand anders veroorzaakt, maar wat met de schade aan jouw auto? Een omniumverzekering is de oplossing hiervoor. Deze verzekering zorgt voor een vergoeding van je eigen schade.
Er zijn 2 verschillende soorten:

Kleine omniumverzekering

Doorgaans biedt een kleine omniumverzekering dekking voor schade door brand, natuurgeweld, diefstal, aanrijding met dieren en glasbraak.

Grote omniumverzekering

Met de grote omniumverzekering heb je naast de dekkingen uit de kleine omniumverzekering ook een dekking voor schade die je zelf aan het voertuig toebrengt. Dit kan bijvoorbeeld de schade na een ongeluk in fout zijn. Verder is er ook een dekking voor vandalisme.

Rechtsbijstand

De rechtsbijstandverzekering gaat de schade verhalen die iemand anders aan je mobilhome of aan jou veroorzaakt.

Bestuurdersverzekering

De lichamelijke schade die jouw passagiers oplopen tijdens een ongeluk wordt vergoed door de BA-verzekering van de auto. Als bestuurder van het voertuig heb je hier geen recht op. Wanneer je een bestuurdersverzekering neemt, wordt ook jouw lichamelijke schade als bestuurder vergoed.

Bijstandsverzekering

De bijstandsverzekering zorgt voor hulp wanneer jij onderweg bent en pech krijgt. Zo zal men proberen om jouw mobilhome ter plaatse te herstellen of naar een garage te slepen.

Laat u in vertrouwen bijstaan.

Contact

Verzekeringsmakelaar
Pieter Deprey
Populierestraat 13
9550 Sint-Lievens-Esse

M 0470 05 04 15

FSMA 116140 A
BE 0844 933 445

info@zekerpieter.be

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET PIETER